Kategorier
Uncategorized

Ny seger för UASS i superettan

Nu har superettan avverkat över hälften av ronderna och i topp ligger – hör och häpna – Upsala Allmänna Schacksällskap, på samma poäng som Helsingborg. Den här ronden tog UASS emot SS 4 Springare med IM Poley i spetsen. Något av det mer gastkramande i schackväg utspelades i slutet av matchen när UASS låg under med 2,5 – 3,5. Två partier återstod där alla tre resultaten var möjliga på båda borden och spelarna var dessutom inne i den sista tidsnöden. Efter många om och men blev det UASS-seger på båda borden och matchseger med minsta möjliga marginal Både Malte Burwick och Azamat Kashebeyev ska ha all ära och heder av sin utsökta slutspelsteknik och kalla nerver!

Nu är det spel i superettan även nästa helg mot först Farsta SK på lördag den 9 april och sedan Kristallen SK söndagen den 10 april på Stockholms schacksalonger. Vi vågar nog utlova lite spänning även då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *