Kategorier
Inbjudan

Uppdatering från SM-veckan!

Schack-SM fortsätter med blandad kompott för Uppsalas hjältar i olika grupper. I klass 2 har Erik Sjödin startat med 1 p av 2 och Per Nyberg har 1,5 av 2 i klass 3, men i båda fallen är huvuddelen av ronderna kvar att spela och allt kan hända.

I veteran-SM 65+ har man kommit till rond 5 som alltså spelas idag. Både Kurt Ekelund och Henryk Dolata håller ställningarna, dvs 50 procent i bägge fallen. Kurt Ekelund ståtar med att ha exakt noll förluster och då kan ni räkna ut hans resultatrad!

I Veteran allmän har Fredrik Attefall häng på täten efter 2 ronder med 1,5 av 2 medan övriga spelare från klubben håller till lite längre ner i tabellen.

Sist men inte minst kan man notera att vårt tips om blågul seger i SM-gruppen tycks slå in. Vitaly Sivuk, med ukrainskt påbrå men numer skriven i Sverige, har efter 4 ronder bara ett resultat i protokollet. I senaste ronden tycktes han vara en smula illa ute mot Erik Blomkvists aktiva pjäser, men väl ute ur trubblet vände han partiet och vann på en fribonde efter en horribel miss av Erik i slutspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *