Kategorier
Uncategorized

Allsvenskt spel och spelprogram i Upsala ASS under april och maj

Nu förestår några intensiva allsvenska veckor för Upsala ASS olika lag. Lördag den 2 april tar förstalaget emot SS 4 Springare på hemmaplan dvs den nya klubblokalen i Katedralskolan Rektorsgatan, ing W1. Nästa helg dvs 9-10 april spelar förstalaget två matcher mot först Farsta SK och sedan Kristallen SK på Stockholms schacksalonger och då spelar i sin tur vårt andralag mot Kristallens SK II på bortaplan och sedan en hemmamatch mot Stockholm SS i vår klubblokal på söndagen.

Men närmast väntar alltså SS 4 Springare i Katedralskolan lördag 2 april klockan 11.00 i superettan. Alla medlemmar och övriga intresserade hälsas välkomna att heja fram laget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *