Kategorier
Inbjudan

Vi äro skyldiga er…

Lite resultat från vårsäsongens avslutning! Det gäller i första hand avslutningen av GP-serien den 28 maj som också var avslutningen av vårsäsongen 2024.

Efter Barometerblixten som alltså vanns av David Lundberg (LASK) före Anton Frank (USSS) var 16 spelare kvalificerade till spel i finalen men bara 14 kom till spel av olika skäl. I inledningsronden, dvs åttondelsfinalen, fick därför de först kvalificerade David Lundberg och Henryk Dolata varsin WO. Den erfarenheten stärkte inte eftersom båda förlorade sin respektive kvartsfinal mot Harald Hammarström och Leif Karlsson.

I semifinalen slog sedan Harald Sixten Strand medan Victor Carlfors vann mot Leif Karlsson. Finalmötet stod alltså mellan Harald Hammarström och Victor Carlfors och här fick nog Harald ses som lite av en favorit. Mycket riktigt blev det seger för Harald Hammarström (1,5-0,5) med Victor Carlfors som tvåa och på tredje plats Sixten Strand som slog Leif Karlsson med samma siffror.

Grattis Harald till GP-segern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *