Kategorier
Uncategorized

Stora Uppsalaframgångar i Västerås Open

Helgens GP-turnering i Västerås Open bjöd på ett fint facit för Uppsalaspelarna. Till att börja med vann Erik Nilsson från USSS lilla Västerås Open i ensamt majestät med hela 7 poäng av 8 möjliga. Stort Grattis! I samma klass gick Akash Mitra USSS också riktigt bra och tog 5 p av 8 på en 16-e plats.

I huvudturneringen höll sig inte minst Malte Burwick väl framme. Han satt oftast på toppborden och mötte ytterst kvalificerat motstånd. Malte slog IM Jonathan Westerberg och remisserade från en lite bättre ställning mot GM Lars Karlsson bland annat. Carl-Fredrik Johansson följde upp sin utmärkta insats i Lund med en ännu en bra turnering, liksom Malte fick han 5 p. av 8, och Carl-Fredrik slog bland annat Västerås toppspelare Johan Norberg.

Därutöver svarade Joakim Nilsson USSS för ytterligare en fin prestation och tog starka 4,5 av 8 mot kvalificerat motstånd. Sist men inte minst vann Bo Nyberg rankingpriset i sin grupp efter en prestation på hög nivå, segern mot Rune Ljungberg är inte minst meriterande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *