Kategorier
Uncategorized

Korpens tredje rond färdigspelad

Tredje ronden av Korpen spelades 29 september. I division 1 blev det följande resultat:

Hörnhästen – Löten 0,5 – 2,5; Kungsängsliljan – Bytar 1 – 2; Seniorerna – Bönderna 1,5 – 1,5; JMC – Uppresor 1 – 2. Här leder Löten med 1,5 p före Bytar och sedan Uppresor på tredje plats. I fjärde ronden den 6 oktober möts: Uppresor – Löten; Bytar – Hörnhästen; Kungsängsliljan – Seniorerna; Bönderna – JMC

I division II rond 3 den 29 september blev det följande resultat:

Dragtvång – Seniorerna II 1,5 – 1,5; Stalemates – USSS Katedral 1 – 2; DTJ – O-O-O 2,5 – 0,5; USSS Kadett fick frirond eftersom Björnligan dragit sig ur. Här leder Seniorerna II före Dragtvång med ett halvt poäng. I fjärde ronden den 6 oktober möts Seniorerna II – DTJ; USSS Katedral – Dragtvång; USSS Kadett – Stalemates; O-O-O har frirond.

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *