Kategorier
Uncategorized

Säsongsstart på tisdag den 22 augusti – anmälan till September-Elo

Efter en lång skön och förhoppningsvis schackligt innehållsrik sommar har vi nu en säsong framför oss i Upsala Allmänna Schacksällskap. Den 22 augusti, alltså nu på tisdag är det blixtkväll och säsongsstart, spelstart 19.00.

Det första stora evenemanget äger rum den 2-3 september då vi spelar September-ELO vår traditionella träningsturnering i tre grupper med 2 partier vardera dagen. I A-gruppen är det anmälan och betalning senast tisdag den 22 augusti för att garanteras plats! Betalning via plusgiro 337839-5 eller kontant vid UASS spelkväll. Efteranmälningar tas emot för att fylla vakanser. I grupp B och C gäller anmälan och betalning senast tisdag den 29 augusti för att garanteras plats! Betalning via plusgiro 337839-5 eller kontant vid UASS spelkväll även här.

Nästa stora tävling är Korpen över fem ronder som börjar tisdagen den 5 september. Anmälan senast torsdag 31 augusti genom inbetalning av startavgiften (450 SEK hälften för ungdomslag) på UASS pg 33 78 39 – 5 eller tisdagen den 29 augusti i spellokalen. Korpen är en tävling för tremannalag öppen för alla spelare utan krav på klubbtillhörighet – men klubblösa får mer än gärna bli UASS-medlemmar i samband med turneringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *