Kategorier
Uncategorized

Viktig information till medlemmar!

Från och med 1 augusti har vi nytt verksamhetsår vilket innebär att befintliga och nya medlemmar måste registreras på nytt för att kunna anmäla sig till vissa turneringar  såsom t.ex.  September-ELO, Hasselbacken och Västerås. Sättet som man registrerar sig är att betala in sin medlemsavgift.

Medlemskap i UASS kostar för närvarande 700 kronor / år för seniorer (födda 1991 och tidigare) och 200 kronor för ungdomar födda 1992 och tidigare, passiva och dubbelregistrerade spelare betalar 350 kronor.  Inbetalning sker till plusgiro 337839-5 Upsala Allmänna Schacksällskap. Ange ditt namn så att vi vet vem som ska registreras och kassören vet vilka han ska tjata på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *