Kategorier
Uncategorized

Tre allsvenska matcher i klubblokalen på Storgatan på söndag

Efter helgens schackevent i form av Uppsala Möte och Novemberslaget så har vi nästa större evenemang i form av en allsvensk helg nu söndag den 20 november. Samtliga UASS-lag förutom förstalaget är uppe på banan och spelar matcher. Vårt andralag som alltså vann första ronden mot Södra SASS spelar mot SS Luleå i division 1 norra. Luleå kan ju ställa upp med svenske mästaren Robert Åström på första bord enligt laguppställningen.

Vårt tredjelag tar emot Schack 78 i division II och det lär bli en tuff men inte oöverkomlig uppgift för laget. Fjärdelaget som ju är gemensamt med USSS vann också sin första match i division III och möter nu Kristallens tredjelag på hemmaplan. Samtliga matcher spelas i klubblokalen på Storgatan och inleds 11.00. Våra spelare uppmanas att komma i utsatt tid alltså 10.40!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *