Kategorier
Uncategorized

Seger för Jonathan Westerberg i Uppsala möte

Det blev seger för Jonathan Westerberg i Uppsala möte. Efter den femte rondens remi mot Thomas Ernst fortsatte Jonathan att vinna och knep därmed förstaplatsen i Uppsala möte med 6,5 av 7. Thomas Ernst tappade  en remi för mycket och hamnade därmed två i Uppsala möte. Men den stora överraskningen gällde tredjeplatsen och den tog junioren Ludvig Carlsson med 5,5 p – som därmed vann priset som bäste junior. På samma poäng hamnade Mohammed Haj Bakkor, UASS nyförvärv. Därmed blev Mohammed distriktsmästare för Uppland. Veteranpriset vanns av Börje Jansson (vem annars) som tog 4,5 poäng.

I Novemberslaget blev det spänning i toppen efter att Akash Mitra förlorat mot Albin Sandin i sjätte ronden. I sista ronden möttes Erik Nilsson som då kämpat sig upp på samma poäng som Akash (5 av 6) och Albin Sandin (4,5 av 6). Eftersom Sandin vann det mötet blev det han som utgjorde hotet om segern och i slutänden blev det delad seger mellan Akash Mitra och Sandin men med bättre kvalitetspoäng för Mitra. Trea med 5 av 7 blev Erik Nilsson. Grattis Akash!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *