Kategorier
Uncategorized

Uppsala möte fick vitrysk seger denna upplaga

Detta blev året då tre personer delade på segern i Uppsala möte. I slutänden vann vitryssen Yuriy Borsuk före Daniel Semcesen och  Jonathan Westerberg och sedan var det ytterligare sex personer på 5 poäng. Däribland kom Carl-Fredrik Johansson (UASS) som alltså blev bäste distriktspelare och därmed distriktsmästare.

I Novemberslaget vann Oscar Tansbo med sex poäng före Emil Avetisyan (USSS) och Gustav Carlsson (Heby SS) och Per Nyberg blev bäste UASS-spelare med 5 poäng på fjärde plats. Sammanlagt deltog 59 + 38 spelare i de båda turneringarna alltså sammantaget nära 100 spelare. Vi tackar för deltagandet och hälsar välkommen tillbaka nästa säsong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *