Kategorier
Uncategorized

Tredelad ledning i Uppsala möte efter 5 ronder

I Uppsala Möte är det tredelad ledning efter 5 ronder. Rockadenspelaren Jonathan Westerberg leder på samma poäng som vitryssarna Stanislav Tsyhanchuk och Yury Borsuk. På fyra poäng finns bland annat fältets högst rankade spelare Daniel Semcesen och Christopher Lissäng. I sjätte ronden spelar Westerberg mot Borsuk medan Semcesen möter Tsyhanchuk och Örebrospelaren Hrayr Selimian möter Lissäng. Bäste Uppsala-spelare så här långt är Carl-Fredrik Johansson på 3,5 poäng.

I Novemberslaget för spelare upp till 1632 är det delad ledning för Emil Avetisyan USSS och Per Nyberg UASS med Johannes Widarsson (USSS) Oscar Tansbo (Stockholm SS) , Leo Hedström Crevatin (Stockholm SS) och Mattias Holm Örebro SS som skuggar med 4 poäng vardera. I sjätte ronden spelar Hedström Crevatin mot Per Nyberg och andra toppmötet är mellan Emil Avetisyan och Johannes Widarsson.

Två spännande ronder återstår alltså och för den som vill följa tävlingens upplösning är det bara att bege sig till Drabanten Bangårdsgatan 13 i Uppsala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *