Kategorier
Uncategorized

UASS startar klubbverksamheten igen den 23 augusti

Nu står det inte på förrän schacksäsongen drar igång igen. UASS har sin första tisdagsturnering den 23 augusti och då står det blixt på schemat på Katedralskolan med spelstart ca 19.00. Men redan innan dess har vi aktiviteter igång lördagen den 20 augusti på Stadsbiblioteket. Klockan 13.00 spelas ett invigningsparti på uteschackspelet på innergården och detta gör vi alltså gemensamt med USSS. Vi hoppas på många nya medlemmar där och för dem har vi verksamhet sex onsdagar med start den 21 september och Bo Nyberg som kursledare.

Vi har också vår traditionsenliga Korpturnering som spelas fem tisdagar under september och oktober där tremannalag kan ställa upp – och här har vi inga krav på klubbtillhörighet utan tävlingen spelas utan ranking och de som vill spela är välkomna. Om man däremot vill ställa upp i andra tävlingar såsom exempelvis allsvenskan, UM eller Uppsala schackfestival den 5-14 augusti – ja då ska man vara medlem i en klubb!

Lättaste sättet att bli det är att pynta in avgiften till UASS. Vårt plusgiro är 33 78 39-5. Medlemsavgiften är 700 kronor, 350 för passiva och dubbelregistrerade. Bara 200 kr för spelare t o m 25 år. Man registreras när man betalat sin medlemsavgift. Kom ihåg att medlemskapet 2021/22 upphör den 1 augusti dvs om mindre än en vecka. De som ska deltaga i tävlingar i augusti (exv Uppsala schackfestival 5 – 14 augusti) ska alltså betala omgående!

Varmt välkomna till höstsäsongen 2022!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *