Kategorier
Uncategorized

UASS – verksamheten under hösten 2021

Vi hoppas att ni inte försmäktar i värmeböljan!

Upsala Allmänna Schacksällskap gör nu en återstart av verksamheten med klubbspel på lokal – nätspelet kommer också att fortsätta förvisso. Om allt går som vi planerar för kommer UASS att starta verksamheten på Träffpunkt Storgatan 11 igen i höst. Första tillfället blir tisdag den 24 augusti med en blixtkväll, sedan ytterligare en blixtkväll den 31 augusti innan Korpen tar vid – traditionellt så det förslår således efter den paus vi har haft.

Nu ligger inte allt detta i våra händer utan pandemiläget har naturligtvis också betydelse. Om smittoläget ser sämre ut kommer nya restriktioner att gälla som då också påverkar oss. UASS kommer självfallet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller antal deltagare, avstånd, tillgång till handsprit i lokalen osv. Såvitt vi förstår kommer det allsvenska spelet igång under hösten också och UASS kommer då självfallet att delta med så många lag det finns utrymme för

Vi annonserar som vanligt allt som händer via Facebook och här på hemsidan. Varmt välkomna tillbaka till närschacket igen i augusti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *