Kategorier
Uncategorized

Vad händer till hösten?

Många frågar sig vad som händer med schacket nu till hösten? Kommer UASS och andra klubbar att spela på lokal (Storgatan i vårt fall) som vi gjorde innan pandemin eller inte?

UASS avsikt, preliminärt, är att kunna återgå till spel på lokal i höst och vi tror att spel över brädet fortfarande har en roll att spela. Men att ha en avsikt betyder inte att vi ensamt kan bestämma detta. Viktigast är naturligtvis pandemiläget och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, men också vad vår hyresvärd på Storgatan har för bestämmelser.

Styrelsen i UASS diskuterar nu detta och så snart vi har ett mer formellt beslut på när och i vilka former vi bedriver verksamheten under hösten kommer vi att meddela medlemmar och andra intresserade på hemsidan, via Facebook och via mailutskick.

Nu finns mycket schack att njuta utav i form av SM som närmar sig slutronderna. Pia Cramling leder ensamt efter fem ronder vilket har rönt en del uppmärksamhet också utanför Sverige. Följ detta på SSFs SM-hemsida som du hittar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *