Kategorier
Uncategorized

Första ronden av Korpen Flyger är spelad

Den första ronden av LIchessupplagan ”Korpen Flyger” spelades igår tisdag 8 september. Hela 10 lag kom till start och våra båda arrangörer Bo Nyberg och Leif Lundqvist klarade av att hålla samman premiären med bravur. Resultaten rapporterades in i god ordning och efter första ronden spel (3 partier) har vi följande att rapportera:

Hemmalag – Bortalag
Uppresor – Guthomi 4-5
Löten – Kungsängsliljan 7,5-1,5
Damligan – Seniorerna 1(1)-7(1) Ett parti ännu ej spelat.
Rook n´Roll – Stalemates 9-0
Albin i gänget – Bytar 1-8

Därmed leder Rook n´Roll med Daniel Gallagher, Emil Avetisyan och Edvin Morell efter första dagens spel med tätt därefter följer Bytar med Peter Bytar, Anders Jansson och Magnus Holm i laget. Nästa tisdag den 15 september klockan 18.45, 19.45 och 20.45 spelas nästa rond också då med tre partier vardera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *