Kategorier
Uncategorized

Första ronden av Korpen Flyger är spelad

Den första ronden av LIchessupplagan ”Korpen Flyger” spelades igår tisdag 8 september. Hela 10 lag kom till start och våra båda arrangörer Bo Nyberg och Leif Lundqvist klarade av att hålla samman premiären med bravur. Resultaten rapporterades in i god ordning och efter första ronden spel (3 partier) har vi följande att rapportera:

Hemmalag – Bortalag
Uppresor – Guthomi 4-5
Löten – Kungsängsliljan 7,5-1,5
Damligan – Seniorerna 1(1)-7(1) Ett parti ännu ej spelat.
Rook n´Roll – Stalemates 9-0
Albin i gänget – Bytar 1-8

Därmed leder Rook n´Roll med Daniel Gallagher, Emil Avetisyan och Edvin Morell efter första dagens spel med tätt därefter följer Bytar med Peter Bytar, Anders Jansson och Magnus Holm i laget. Nästa tisdag den 15 september klockan 18.45, 19.45 och 20.45 spelas nästa rond också då med tre partier vardera.

Ett svar på ”Första ronden av Korpen Flyger är spelad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *