Kategorier
Uncategorized

UASS ställer in alla evenemang fram till 5 April

Som en följd av coronaviruset ställer Upsala ASS in alla inplanerade aktiviteter från och med idag fram till 5 april i första hand. Det innebär att några ronder i UM inte kommer att spelas tisdagarna 17, 24 och 31 mars. Onsdagstävlingen spelas inte 18, 25 mars och 1 april. Snabb-DM spelas inte den 5 april.

Vi vet i dagsläget inte om tävlingarna som berörs skjuts upp till senare tillfälle eller om de måste ställas in helt. I början av april kommer UASS styrelse att göra en ny bedömning av läget och återkommer då med mer information.

Som bekant ställdes den allsvenska ronden in i helgen och nu har också sammandraget för Superettan och Elitserien i Växjö den 27-29 mars ställts in. SSF låter meddela att man hoppas kunna slutföra allsvenskan vid senare tillfälle och återkommer med mer information.

Ni som är anmälda till schackevenemang under den närmaste tiden behöver kolla på hemsidor och kontakta arrangörer om evenemangen äger rum eller om de ställs in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *