Kategorier
Uncategorized

Tävlingar i Uppsala och UASS framöver

Många schackspelare undrar nu vad som händer med tävlingar och turneringar med anledning av Corona-viruset. I dagsläget har flera evenemang ställts in. Stockholms schacksalonger håller stängt i två veckor
till och med den 29 mars – till att börja med. Det innebär t.ex. att den sista omgången i Stockholmsserien på söndag skjuts på framtiden. Igår meddelade SSF att allt allsvenskt spel i helgen är inställt och vi befarar att detsamma händer med sammandraget för superettan 27-29 mars.

I Uppsala har vi klubbverksamhet inom UASS på tisdagar när vi spelar UM och onsdagar när vi spelar onsdagstävlingen samt vissa evenemang under helgerna exempelvis Maj-ELO den 16-17 maj och Öppna DM i snabbschack den 5 april

Vad händer med dessa tävlingar frågar sig många? Det bästa svaret i dagsläget är att vi får se. Vi följer utvecklingen noga och gör en riskbedömning samt en bedömning av hur intresset kommer att vara för turneringar framöver. Via mail, hemsidan och Facebook kommer vi att lägga ut information om tävlingarna ställs in, skjuts upp eller om vi spelar som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *