Kategorier
Uncategorized

Löten vann Korpen denna säsong och Bara Ben tog hem segern i div II

Nu är Korpen slutspelad för denna säsong och vi hade spänning in på mållinjen. I matchen mellan Löten och Bytar som var lite av en seriefinal gällde det för Bytar att vinna för att kunna passera Löten. Så skedde inte utan matchen slöt oavgjort. Då hade å andra sidan GuThoMi chansen att passera genom en storseger mot Lg5! men inte heller det inträffade utan Löten kunde gå i mål med ett poängs marginal till tvåan Uppresor som tog en storseger i avslutningsronden.

I division II så hade Bara Ben och Korpgluggarna en fight ända in på mållinjen. Bar Ben vann sin match med 2,5-0,5 medan Korpgluggarna vann med 3-0. När särskiljningen räknades så blev resultatet att Bara Ben vann på samma partipoäng men med fler matchpoäng! Grattis till både Löten och Bara Ben för respektive seger.

Resultat från rond 5.

Mäklarcentrum Allan Bytar – Löten; 1½ – 1½ 

Lg5! – GuThoMi; 2  –  1 

TRJ – Uppresor;  0  – 3

Seniorerna – Kungsängsliljan; 2  –  1

Division II

Bara Ben – Dragtvång;2 ½ – ½

Seniorerna II – Stalemates; 1  –  2

Korpgluggarna – 0 – 0 – 0; 3  –  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *