Nu är schacksäsongen på väg att dra igång på allvar.

Vi har framförallt två evenemang på UASS särskilt att flagga för nu på säsongsupptakten. Först och främst Septemberturneringen den 10-11 september. Anmälan senast 30 augusti genom att man betalar in startavgiften på plusgiro 337839-5 eller kontant vid UASS spelkväll. Vi spelar ju i lite olika form mellan A-gruppen och de övriga grupperna B och C. Den viktigaste skillnaden är den högre startavgiften i A-gruppen, men då har man å andra sidan chans till fina prispengar. Anmälan snarast!

Det andra evenemanget är Korpen som ju drar igång den 6 september. Vi spelar i tremannalag över 5 tisdagar i september och oktober. Anmälan senast torsdag 1 september genom inbetalning av startavgiften (450 SEK) på UASS pg 33 78 39 – 5 eller kontant tisdagen den 30 augusti i spellokalen. Som vanligt är det halv avgift för ungdomslag.

Varmt välkomna!