Kategorier
Uncategorized

Kommande evenemang på UASS: Septemberturneringen och Korpen

Nu är schacksäsongen på väg att dra igång på allvar.

Vi har framförallt två evenemang på UASS särskilt att flagga för nu på säsongsupptakten. Först och främst Septemberturneringen den 10-11 september. Anmälan senast 30 augusti genom att man betalar in startavgiften på plusgiro 337839-5 eller kontant vid UASS spelkväll. Vi spelar ju i lite olika form mellan A-gruppen och de övriga grupperna B och C. Den viktigaste skillnaden är den högre startavgiften i A-gruppen, men då har man å andra sidan chans till fina prispengar. Anmälan snarast!

Det andra evenemanget är Korpen som ju drar igång den 6 september. Vi spelar i tremannalag över 5 tisdagar i september och oktober. Anmälan senast torsdag 1 september genom inbetalning av startavgiften (450 SEK) på UASS pg 33 78 39 – 5 eller kontant tisdagen den 30 augusti i spellokalen. Som vanligt är det halv avgift för ungdomslag.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *