Kategorier
Uncategorized

UASS Maj Elo färdigspelad

Årets upplaga av ”Maj Elo” träningsturneringen som spelas i början av maj och höstvarianten i september vanns av Jung Min Seo med fina 3,5 av 4. Jung blev som ende spelare obesegrad i turneringen där Magnus Holm och Per Isaksson delade på andraplatsen med 2,5 av 4. I A-gruppen fanns också fem UASS-spelare men det ville sig och för någon av dem utan vi placerade oss på de fem nedre platserna. I andragruppen tog Jens Amberts en överlägsen seger genom att vinna samliga sina partier alltså 4 raka. På andra plats kom Hebys Jonatan Bernhard med 3 av 4 och bäste Uppsalaspelare blev Albin Mohlin som tog 2,5 p av 4 på en fjärde plats.

Nu väntar för UASS del Majsnabben på tisdag den 9 maj och sedan nästa omgång den 16 april, alltså nästa klubbkväll. Vi ses på tisdag klockan 19.00! OBS att vi skrivit fel på hemsidan tidigare men lagblixten spelas alltså först 23 maj och de två kommande kvällarna är det majsnabben.

Välkomna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *