Kategorier
Inbjudan

Favoritseger i Uppsala Möte – Golubka i ensamt majestät

Årets upplaga av Uppsala möte slutade med en övertygande favoritseger får man nog säga. Växjöspelaren Petro Golubka vann en klar seger en hel poäng före tvåan Leo Crevatin och ytterligare en halva därefter placerade sig Erik Malmstig och Vidar Grahn. Grattis Petro!

I Uppsala Möte 1600 vann Jacob Hagström från Mälaröarnas SS en mycket snapp seger. Jacob hade ledningen i nästan hela tävlingen men förlorade sitt sista parti mot Yohan Tamarai. Då klev Alin Molin UASS så när i kapp genom segern i sista ronden och kom tvåa, bara en kvalitetspoäng efter segraren. Trea blev Julina Savela. Grattis till Jacob!

Och imorgon tisdag den 26 september är det dags för årsmöte igen. Årsmötet äger rum i vår vanliga spellokal på Katedralskolan och vi har som vanligt en årsmötesblixt så snart årsmötesförhandlingarna är avslutade. Varmt välkomna!

Ett svar på ”Favoritseger i Uppsala Möte – Golubka i ensamt majestät”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *