Kategorier
Inbjudan Tävling

Platon Galperin nu topprankad i Uppsala Möte

Nu har vi ännu en titelspelare på plats i Uppsala möte i form utav 19-åringen Platon Garperin, en IM från Ukraina som belade andraplatsen i Gefle Elite Chess Open så sent som nu i helgen. Med Galperin i startfältet har vi en ny favorit till slutsegern och GM Thomas Ernst får därmed en rejäl utmaning.

Fortfarande finns möjlighet att anmäla sig, gör helst det senast den 22 november. Och för Er som mot att förmodan missat hur man gör: Betala 450 SEK till vårt, dvs UASS, plusgirokonto 33 78 39 – 5. Eller via Swish till 0708 21 60 57 (Bo Nyberg). Junior (födda 2002 och senare) betalar 250 SEK. Och om du som Galperin eller Ernst har en titel = fri startavgift!

Bild tagen av Lars OA Hedlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *