Kategorier
Inbjudan Tävling

Stormästare topprankad i Uppsala Möte

Nu har vi stormästare och vinnaren av Mästar-elit Thomas Ernst som topprankad i Uppsala möte, som alltså äger rum nästa helg den 26-27 november samtidigt som Novemberslaget för spelare upp till 1632 i ranking. Thomas följs av Malte Burwick och Anton Fritz i rankingordning. Hela listan på deltagare ser ni här!

Båda tävlingarna spelas över 7 ronder varav tre snabba partier och fyra längre. För detta betalar man 450:- till vårt, dvs UASS, plusgirokonto 33 78 39 – 5 senast den 22 november. Eller Swish till 0708 21 60 57 (Bo Nyberg). Junior (födda 2002 och senare) betalar 250:- Notera att GM, WGM, IM, WIM har fri startavgift.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *