Kategorier
Uncategorized

Seger för Upsala ASS andralag i division 2

I helgen spelades första ronden också för andra serier i allsvenskan än Elitserien och Superettan. Vårt andralag inledde i division II norra med en fin seger i första ronden mot Stockholms SS tredjelag där gamle förbundsordföranden Ted Gemzell satt på första bordet. UASS slog tillbaka de högre rankade stockholmarna med 5 – 3 efter att Josef Styf, Nils-Erik Berglund, Erik Nord och Erik Sjödin vunnit på sina respektive bord.

I division III spelar UASS tredjelag och de gjorde också säsongsdebut igår på bortaplan mot betydligt högre rankade Falun Borlänge. Trots det rankingmässiga underläget blev matchsiffrorna ändå tämligen jämna. Thore Agnäs och Per Nyberg vann sina partier och siffrorna blev till sist 3 – 5 till dalmasarnas fördel. Nästa rond i dessa divisioner spelas söndagen den 13 november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *