Kategorier
Uncategorized

Korpen avslutad med Bytar respektive V-Dala i topp

Tisdagens femte och sista rond i Korpen spelades med en jämn toppstrid i främst division 1. Men lagen som ledde inför sista ronden ledde också när ronden var färdigspelad. Fastighetsbyrån Allan Bytar AB vann div 1 för andra året i rad framför GuThoMi och sedan Löten på tredje plats. V-dala visade sig vara ett starkt nationslag som vann div 2 med idel segrar före ettfyrefem och Black Knight på tredje plats. Se också resultatredovisningen som ligger bifogad.

Nu på tisdag 18 oktober spelas Höstsnabben och tisdag 25 oktober startar KM. Båda tävlingarna kräver medlemskap i schackklubb och i UASS går det att bli medlem för 700 SEK för seniorer under en hel säsong 2022-23.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *