Kategorier
Uncategorized

Invigning och Knutblixt på Katedralsskolan den 11 januari

God fortsättning på er alla UASS-medlemmar och andra schackintresserade i Uppsala med omnejd! Nu har sällskapet lämnat Storgatan 11 och slår upp portarna på Katedralsskolan tisdagen den 11 januari kl 18.45. Vi har alltså samma speldag som tidigare och speltiden är som vanligt 18.45–ca 22.

Första kvällen spelar vi Knutblixt och anmälan sker senast 19.00, spelstart så snart som möjligt därefter. Inga tidshandikapp och vi tar ut 50 SEK i startavgift varav 30 i spelavgift (då ingår kaffe) och 20 SEK till priser.

Minns ni förra Knutblixten den 12 januari 2021? Då spelade vi på LiChess och hade 19 deltagare samt såg Johan Sittenfeld som segrare! Den här gången spelar vi i nya lokalen givet att inga nya restriktioner omöjliggör evenemanget.

Efter Knutblixten följer två kvällar med Nyårssnabben (GP 1) den 18 januari och sedan den 25 januari Blixt-KM (GP 2). Därefter siktar vi på vårens stora allsvenska event nämligen Biblioteksmatchen den 29 januari.

Varmt välkomna!

Ett svar på ”Invigning och Knutblixt på Katedralsskolan den 11 januari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *