Kategorier
Uncategorized

Korpen rond 2 resultat och lottning till rond 3

Ställningen i Korpen är nu mycket jämn efter andra rondens spel och inget lag har ännu tagit kommandot. Löten som hade tagit ledningen efter rond 1 fick bara oavgjort mot GuThoMi efter att Stephan Wagner vunnit ett intressant parti på första bordet. Samtidigt vann Uppresor än en gång med 2-1 och denna gång mot Albin och gänget och därmed smög man fram till en delad andraplats. Slutligen vann Bytar en storseger mot JET med 3-0 och är därmed med i tätgruppen igen, detsamma gäller för Hörnhästen som slog Dragtvång med 2,5-0,5. Ladda ner den bifogade filen så hittar ni samtliga resultat för båda ronderna!

Nästa rond, dvs rond 3, spelas tisdag den 21 september och kom ihåg att starttiden för ronden är 18.45. Låt inte era motståndare vänta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *