Kategorier
Uncategorized

Korpen rond 1 färdigspelad och rond 2 lottad

I tisdags den 7 september spelades rond 1 av Korpen. Det här var första gången det spelades lite längre partier i UASS räkning på ett och ett halvt år. Många tyckte nog att det var riktigt skönt att vara tillbaka på allvar med spelandet igen. Åtskilliga nya spelare hade anmält sig och Korpen fick därmed 10 fulltaliga lag och några lite nyare förmågor spelade lite kortare partier sinsemellan.

Hur gick det då? Jo, favoriterna levererade. Löten och Guthomi tog varsin storseger och möts nu i rond två. Intressantaste partiet var annars altmeister Börje Janssons (Uppresor) dust mot William Cardenas (Max & Co). Börje offrade bonde tidigt och många av oss som studerade partiet tyckte nog att det såg lite suspekt ut. Några drag senare hade Börjes pjäser börjat sikta mot svarts kung som stod lite övergiven på kungsflygeln. Ytterligare några drag senare slog angreppet igenom, som så ofta tidigare.

Resultaten från rond 1:

Albin och gänget – Hörnhästen 2 – 1

JET – Löten 0 – 3

Max & Co – Uppresor

Guthomi – Bytar 2½-½

Dragtvång – Nykomlingarna 2 – 1

Lottning rond 2, 18 september kl 18.45

Löten – Guthomi

Uppresor – Albin och gänget

Hörnhästen – Dragtvång

Nykomlingarna – Max & Co

Bytar – JET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *