Kategorier
Uncategorized

Påminnelse om anmälan till korpen

Nu är det hög tid att anmäla lag till årets upplaga av Korpen. Vi har hittills 9 fullständiga lag anmälda (se nedan), men därutöver också ett par s.k. löshästar som vi försöker antingen integrera i befintliga lag eller skapa ett lag utifrån. Fortfarande finns chansen att få ihop minst tre spelare, anmäla ett lag, betala startavgiften och spela med början nu på tisdag den 7 september!

De nya spelare som vill spela på tisdag men som kanske inte vill spela ett så pass långt parti som Korpen har möjlighet att komma ner till 18.45-19.00-tiden så ordnar vi med träningspartier med klocka mellan spelare av ungefär samma spelstyrka.

Varmt välkomna!

Guthomi

Löten

Uppresor

Max & Co

Albin o gänget

Hörnhästen

Dragtvång

Bytar

JET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *