Kategorier
Uncategorized

Erik Blomqvist vann Uppsala möte i helgen

Helgens upplaga av Uppsala Möte vanns av Erik Blomqvist Rockaden som vann sina första fem partier och sedan en snabbremi mot stormästarkollegan Thomas Ernst, Luleå, innan han fortsatte segertåget i sista ronden. Tvåa blev en gammal Sverigemästare i form av Axel Ornstein med 5,5 av 7 och trea kom unge svenske talangen Adrian Söderström från Fagervik.


I Novemberslaget som spelades samtidigt för lägre rankade spelare, tog Patrik Buzleta, Notting Hill, segern. Närmast bakom sig hade han 12-årige Arvid Fridman, Wasa SK och Björn Forsberg, Upsala ASS.

Distriktsmästare för Uppland blev Seved Nylund Upsala ASS som slog starke Erik Malmstig efter intressanta vändningar i sista ronden och belade en fin femteplats. Grattis Seved – och naturligtvis Erik och Patrik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *