Kategorier
Uncategorized

TePe Sigeman i Malmö har startat

Vilken är Sveriges bästa turnering? Svaret är givet om man ser till spelstyrkan hos deltagarna. Sigeman-turneringen har haft den rollen i många år nu. Den grundades 1993 av Johan Sigeman och på det sättet har tävlingen UASS-anknytning. Johan började nämligen sitt schackliv hos oss i sällskapet. Sedan ett par år tillbaka har man attraherat ännu en sponsor: företaget TePe.
 
Turneringen som numer heter TePe Sigeman har denna upplaga ett än starkare och intressantare startfält. Vad sägs om namn som Morozevich, Gargamel Grandelius, unge talangen från Skåne Linus Johansson och Norges näste världsstjärna Aryan Tari. Efter första ronden leder Grandelius som blev ende fullpoängare.
 
Följ turneringen live på http://www.tepesigemanchess.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *