Kategorier
Blixt GP Resultat UM 2013

UM Blixten 9 april vanns av Börje Jansson före Almir Kicin

Samma kväll som prisutdelningen för Uppsalamästerskapet spelades också UM-blixten med sammanlagt 16 deltagare. Vi fick samma slutställning där som i UM nämligen Börje Jansson på första plats före Almir Kicin. Grattis Börje till båda titlarna!

Börje vann blixten på 12 p av 15 möjliga före Almir på samma poäng. På tredje plats placerade sig en nykomling på klubben i form av den franskmarockanske utbytesstudenten Mehdi Aithmidou som tog fina 11,5 av 15. Rankingpriset gick till Sture Olsson före Bo Nyberg.

Nästa tisdag dvs den 16 april spelas snabbschacksturnering på UASS vilket också ingår i GP-serien. Då hoppas vi kunna ha en uppdaterad lista över GP-ställningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *