Kategorier
Uncategorized

Seger för UASS – ett steg närmare elitserien

 

Seger för UASS i superettan

UASS vann sin match i superettan mot Stockholms SS i helgen. Segersiffrorna slutade vid 5-3 sedan Carl-Fredrik Johansson, Sverrir Thorgeirson och Thomas Marttala vunnit vid sina respektive bord. Därmed har UASS nu ett gott utgångsläge inför finalspelet i Västerås den 15-17 mars. Med 10 poäng och god partipoäng ligger laget nu behändigt före närmast jagande Farsta SK och Schack 08.

I division 1 fick UASS II en tung förlust mot Hässelby SK och ramlade därmed nedåt i tabellen. Vann gjorde Per Bjelvenmar och Bo Nyberg. För att undvika neflyttning behöver man troligen vinna mot SK Passanten i sista ronden den 10 mars.

I division III förlorade UASS III mot en betydligt högre rankat Schack 78 med siffrorna 2,5-5,5 men Ashoke Mirta gladde med en seger. Lokalderbyn med Schack 78 brukar oftast äga rum med lag I eller lag II, men sedan 78-orna klivit ned en serie blir det vårt tredjelag som nu fick tampas med dem.

UASS IV förlorade slutligen mot Västerås SK IV men här vann Felix Seestrand ett parti mot en betydligt högre rankad spelare. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *