Kategorier
Inbjudan

UASS-framgång i Uppsala open

I veckan spelades Uppsala schackfestival anordnad av USSS dvs Uppsala Skolschacksällskap. Tävlingen blev väl besökt och hade hela 6 weekend-grupper som kom till spel och 26 deltagare i huvudtävlingen Uppsala Open. Allra populärast var dock blixtturneringen där hela 54 spelare deltog.

UASS fick en riktigt fin framgång i form av Almir Kicins tredjeplats i huvudtävlingen Uppsala Open med 5 poäng av 7. Han lyckades också ta en delad tredje-sjundeplats i blixttävlingen som hade ytterst kvalificerat motstånd. Grattis Almir!

Nu är det bara en dryg vecka innan UASS egna tävlingsutbud inleds för säsongen. Första blixtkvällen spelas tisdagen den 22 augusti och därefter har vi ytterligare en kväll med blixtspel den 29 augusti. Och som vanligt får vi säga numer spelar vi på Katedralskolan, ingång W1, Rektorsgatan. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *