Kategorier
Inbjudan

En dryg månad till säsongsstart

Nu är det en dryg månad kvar till säsongsstart för UASS på Katedralskolan, ingång W1, Rektorsgatan. Första blixtkvällen spelas tisdagen den 22 augusti och därefter har vi ytterligare en kväll med blixtspel den 29 augusti.

Därefter, tisdag den 5 september, drar Korpen igång, alltså en tremannatävling som existerat ända sedan 1930-talet. Anmälan dit sker förslagsvis på någon av klubbkvällarna 22 eller 29 augusti samt genom inbetalning av startavgiften (450 SEK) på UASS pg 33 78 39 – 5.

För nya och mindre erfarna spelare har vi en verksamhet på onsdagar med början den 20 september. Denna s.k. Nybörjarkurs pågår under sex tillfällen till tisdag den 25 oktober, ev. arrangeras en turnering i samband med kursen.

Har vi glömt något? Ja, medlemsavgiften. Den ska inbetalas till UASS pg 33 78 39 – 5. Vad kostar det då? För ett helt år tar vi 700 kronor för seniorer och fram till och med det år man fyller 25 är avgiften enbart 200 kr/år. Passiva och dubbelregistrerade spelare betalar 350 kronor.

OBS: UASS nya verksamhetsår börjar den 1 augusti. Den som planerar att spela tävlingar (exv Uppsala schackfestival) 4-13 augusti behöver förnya medlemskapet snabbt.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *