Kategorier
Inbjudan

Septemberturneringen spelas 9-10 september

UASS arrangerar även denna säsong träningstävlingen September-ELO som alltså spelas helgen 9-10 september i Katedralskolan. Som brukligt har vi små grupper med 8 – 16 spelare för att få jämna partier över fyra ronder med betänketid: 90 min + 30 sek/drag

Låga startavgifter 200 kronor för seniorer 100 kronor för juniorer
och fika av ”allsvensk modell” ingår i startavgiften. Betalning till UASS plusgiro 337839-5 eller Swish till 070 821 60 57 (Bo Nyberg) senast 5 september! Frågor => bo45.nyberg@gmail.com

Samtidigt som September-ELO spelas har vi i lokalerna ”TEAM Sweden” dvs Sveriges unga schacktalanger som kommer på besök till Katedralskolan. Emilia Horn är ansvarig för Team Sweden och helgen 9-10 September har hon hjälp av ingen mindre än flerfaldige Sverigemästaren Evgenij Agrest!

Varmt välkomna till Katedralskolan 9-10 September!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *