Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte tisdag den 11 aug med beslut om spel för kommande säsong

Coronapandemin har gjort att det stora flertalet schacktävlingar över bräde inte har kunnat genomföras under nu snart fem månader.

Pandemin är långt ifrån över och Folkhälsomyndigheten samt andra myndigheter pekar på att vi också fortsättningsvis bör iaktta social distansering mm. Eftersom UASS har flera spelare som tillhör riskgrupperna och spelar i en lokal som nu håller stängt blev styrelsens beslutatt klubbverksamheten ställdes in under vårsäsongen.

Vår första klubbkväll ska enligt schemat äga rum den 25 augusti igen. Vi vet dock ännu inte i vilka former detta ska ske. Ett styrelsemöte kommer att hållas den 11 augusti för att bestämma huruvida vi gör en gradvis öppning för livespel eller om vi siktar på att erbjuda nätbaserade aktiviteter för medlemmarna. Ni som vill är välkomna att lämna synpunkter om höstens program och verksamheter och kan lämna dem till UASS sekreterare: bo45nyberg@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *