Kategorier
Uncategorized

Andralaget tog en storseger i allsvenskan!

UASS II tog en storseger i allsvenskan division 2 när första ronden spelades i helgen. Vi vann med 6,5 – 1,5 efter en gedigen insats. Vann gjorde Peter och Joakim Nilsson, Erik Thörnblad, Josef Styf, Jonas Arvidsson och Kurt Ekelund.

UASS III, också i division 2, kämpade till sig ett välbehövligt poäng mot ett högre rankat Tyresö i första ronden genom resultatet 4 – 4. I tredjelaget vann Nils Lundahl, Kenneth Ekman och Anders Vallgren. Slutligen har vi fjärdelaget i division 3 som alltså är en kombination mellan UASS och USSS och där vann vi mot Vallentuna med fina 5 – 3 trots att Uppsalas spelare även här var lägre rankade. Bo Nyberg, Per Nyberg, Erik Nilsson och Pelle Ahlberg vann sina partier och bidrog således till segern. Resultaten finner ni annars på allsvenskans hemsida.

Ikväll måndag den 19 oktober har vi ”Schack på Internet” i klubblokalen kl 19.00, Tisdag den 20 oktober har vi Höstsnabben hos UASS (med tidshandikapp) och veckan därpå den 27 oktober börjar KM. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *