Kategorier
Uncategorized

Höstsnabben färdigspelad – nu återstår KM

I veckan spelades Höstsnabben över sex ronder. Än en gång visade Börje Jansson vart skåpet ska stå och vann på maximala 6 poäng av 6 möjliga. Tvåa blev Henrik Malm Lindberg på 5 p och trea en gammal bekanting, Fredrik Gustafsson med 4,5 p. Rankingprisen togs av Tore Persson och Vidar Stordahl. Den här gången kan vi se tabell och resultat via Chess Results!

Nu har vi Klubbmästerskapskvällar stora delar av hösten som återstår. En liten glipa finns kvar för den som vill efteranmäla sig. Hör då genast av er till bo.nyberg@home.se  Kom också ihåg att anmälan måste åtföljas av en snabb inbetalning av startavgiften på pg 337839-5 Upsala Allmänna Schacksällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *