Kategorier
Höst 2014 Inbjudan

Septemberturneringen, A-gruppen spelar en helg 13-14 sept istället för två

Vi har en justering av upplägget för Septemberturneringens A-grupp med nedre rankinggräns på ca 2150 LASK eller ca 2100 ELO. Den ursprungliga idén var att låta A-gruppen spela två helger, men nu inser vi att intresset för en sådan turnering är alltför klent.

Däremot finns det intresse för att ha samma upplägg som övriga grupper i Septemberturneringen dvs med spel under endast en helg, 13-14 september, istället. Det innebär att vi halverar turneringen, startavgiften blir 200 och prispengarna blir lägre. Antalet ronder färre, 3 eller 4 beroende på antal anmälda spelare. Vi meddelar detta när vi sett anmälningsläget den 2 september.

Partierna kommer dock att vara rankade, både ELO och LASK, och pga eloregistreringen är det viktigt att vi har era anmälningar senast 2 september! Inbetalning sker till plusgiro 337839-5 Upsala Allmänna Schacksällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *