Kategorier
Uncategorized

Första blixtturneringen för säsongen vanns av Thomas Johansson

Tisdagens blixtturnering blev en välbesökt tillställning med hela 28 spelare och några som nöjde sig med att titta. Vi delade upp turneringen i en A och en B-grupp, alltså 14 spelare vardera.

Slutresultatet blev att Thomas Johansson vann med 10,5 av 13 efter en seger i sista ronden. Närmaste konkurenten Joakim Nilsson föll i sitt sista parti och tappade då segerchansen, men blev tvåa på 9,5. Tredjepristagare blev Henrik Malm Lindberg och fjärde-femteplatsen delades av Lars Falk och Börje Jansson.

I B-gruppen vann Robin Zhou på 11 av 13 medan Peter Öberg kom tvåa och fick 10 poäng och Lasse Pettersson lade beslag på tredjeplatsen med 9,5. Nästa tisdag, den 2 september, blir det en ny V-dalablixt och tisdagen därpå blir det Korpen första ronden. Missa inte att anmäla er dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *