Kategorier
Uncategorized

Säsongstart tisdag den 26 augusti

Tisdag den 26 augusti är det säsongstart i UASS. Vi spelar en blixtturnering som uppvärmning inför Korpen. Dit kan man anmäla sig redan nu. Som vanligt har vi tremannalag, fem ronder från och med 9 september och ingen rankingberäkning. Anmälan dit sker på någon av klubbkvällarna 26 aug eller 2 sept eller torsdag 4 september genom inbetalning av startavgiften (450 SEK) på UASS pg 33 78 39 – 5.

Anmäla sig kan man också göra till Septemberturneringarna. De lägre klasserna spelar en helg 13-14 september tre ronder och den lägsta gruppen spelar sex partier. Startavgiften ska vara inbetald den 2 september. 100 kronor för de stora, alltså seniorer, och 50 kronor för de små, alltså juniorer.

Utöver blixtturneringen och anmälningar inför höstens turneringar vill vi också flagga för årsmötet den 23 september klockan 19. Då kommer vi förutom de sedvanliga punkterna att ta upp frågan om SM i Uppsala 2016. UASS har fått en förfrågan om att delta i ansökan och vi vill veta vad medlemmarna tycker på årsmötet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *