Kategorier
Allsvenskan

Två sköna hemmasegrar

Idag tog UASS lag II och III varsin seger i rond sex av årets säsong i Allsvenskan. UASS II mötte serieledande och under säsongen obesegrade Solna I och UASS III mötte Solna II. Båda hemmalagen vann med resultatet 5-3. Detta trots att lag II hade lägre genomsnittsranking än Solna och att lag III lämnade w.o på åttonde bordet. Två starka och sköna hemmasegrar. Här hittar ni länken till dagens livesändning https://view.livechesscloud.com/#e7e24b62-5121-4d0c-90df-1f0a5605c14d

Vidare kan informeras om att styrelsen för UASS har börjat utvärdera den Allsvenska säsongen 2023/2024. Vi kan konstatera att förstalaget tappade flera spelare inför denna säsong och har haft problem med att fylla alla åtta bord med spelare vid framförallt bortamatcherna. Att förstalaget ofta spelar ett sammandrag över ett veckoslut kan förmodligen delvis förklara svårigheterna att få ihop ett fullt lag. Tidvis har det även var problematiskt att fylla alla platser i lag II och III. Vi kommer därför inom kort att skicka ut ett mejl till alla medlemmar där vi vill få besked om vilka spelare som kan och vill spela i Allsvenskan under nästa säsong. Ni kommer att få ange hur många partier ni vill spela samt hemma- respektive bortamatcher. Företräde kommer att ges till de som vill spela samtliga matcher. Beroende på antalet spelare som blir spelklara tas därefter beslut om hur många lag som ska anmälas till Allsvenska säsongen 2024/2025.

Styrelsen kommer för att stimulera deltagandet i Allsvenskan nästa säsong även att lotta ut några priser bland de spelare som har spelat samtliga omgångar i Allsvenskan. Hur många priser det blir och värdet på priserna återkommer vi till vid ett senare tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *