Kategorier
Tävling

Uppsalamästerskapet 2024

Nu har två ronder spelats av årets Uppsalamästerskap. Aktuell ställning och resultat återfinns på följande länk https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=13551

På bord ett t.o.m. åtta kan partierna följas live på Lichess. För att följa partierna live eller i efterhand ta del av partierna använd följande länk https://view.livechesscloud.com/#a1d4ff1b-1341-4da7-bb2d-a0ac985c7d98 eller logga in på Lichess.org.

På Lichess väljer du högst upp i menyn rubriken TITTA. Därefter klickar du på rubriken Sändningar och därefter letar du upp sändningen till Uppsalamästerskapet 2024 och klickar på denna ikonen.

Observera att när ni själva deltar i turneringen och spelar på något av dessa åtta digitala bräden får ni inte koppla ur brädet och ta med det till ett annat rum för att analysera partiet. Om ni gör detta så bryts sändningen av alla partier då brädena är seriekopplade till datorn. Lämna brädet kvar efter att ni har stoppat klockan och ställt upp pjäserna i startpositionen. Om ni vill analysera partiet får ni ta ett annat analogt schackbräde och genomföra analysen på detta bräde.

Återstående ordinarie ronder i Uppsalamästerskapet 2024 spelas den:

13 februari, 27 februari, 5 mars, 12 mars, 19 mars och den 9 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *