Kategorier
Uncategorized

Almir Kicin tvåa i Uppsala schackfestival!

Uppsala schackfestival är nu till ända och UASS kan glädja sig åt en andraplats i form av Almir Kicin som säkrade den efter sin seger i den öppna turneringen idag. Vidar Grahn Trojanska Hästen vann i stor stil på 6,5 av 7 poäng och därefter placerade sig tre spelare i bredd med 5 poäng varav Almir tog silverplatsen tack vare bra kvalitetspoäng. Grattis Almir!

I högsta gruppen dvs GM-tävlingen blev det internationellt i toppen. Ukrainske stormästaren Li Min Peng vann på samma poäng dvs 8 av 9 som landsmannen IM Vladyslav Larkin och sedan var det isländskt på tredje plats i form av Vignir Vatnar Stefansson.

Nästa stora event i Uppsala blir på lördag den 20 augusti när UASS arrangerar en schackdag på stadsbiblioteket mellan 11 och 16. Varmt välkomna dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *