Kategorier
Uncategorized

UASS gjorde fin insats i Weekendturneringarna

Uppsala Schackfestival har just avslutat weekendturneringarna och det blev närmast en succé för Upsala ASS. I högsta klassen vann Henryk Dolata (UASS) delat med Tianmin Lyu (Farsta) båda på finfina 4 av 5. I näst högsta klassen tog Per Ellmin (UASS) en fin tredjeplats med 2,5 p.

Nu kör själva huvudturneringen – som är GM-kvalificerande – igång med UASS främsta spelare på plats dvs Jan Johansson. Han gör en intressant start givet den mycket fina insatsen i Mästarelit där han ju låg i täten. Janne inleder imorgon med svart mot Edvin Trost och som vanligt så har vi livesändningar att se fram emot.

Ni som inte har börjat jobba har således en hel vecka av schackunderhållning framför er och det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till vissa tävlingar under festivalen, t.ex. blixtturneringen på torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *