Kategorier
Uncategorized

Havsörnen färdigspelat med Löten i topp

Tisdagens omgång var också den sista i Havsörnen2020, UASS nya Lichess-turnering där 10 lag kämpade under fem tisdagar. Spänningen inför sista ronden gällde i första hand silverplatsen eftersom Löten hade skaffat sig en nästintill ointagbar ledning.

I och med Lötens storseger med 8,5-0,5 var DAMligan borta från tätstriden. Andraplatsen togs till sist av GuThoMi som vann i sista ronden och därmed höll undan för Bytar på tredje plats och Uppresor på fjärde plats. Slutresultaten hittar ni här

Nästa tisdag den 15 december spelas en avslutande blixtturnering över 5+3 alltså fem minuter samt tre sekunder i inkrement också detta över Lichess https://lichess.org/ Även efter juluppehållet kommer UASS att spela på nätet under klubbkvällarna på tisdagar. Håll ögonen öppna här eller på våra Facebook-sidor för att se aktuell och uppdaterad information!

2 svar på ”Havsörnen färdigspelat med Löten i topp”

Nu undrar jag om inte Henrik missat att läsa tävlingsbestämmelserna, i denna turnering gäller matchpoäng som första särskiljning !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *